Jeugdsport promoten binnen de gemeente Lingewaard

Mandy Derksen Nederlands kampioen baton twirling

Geschreven op

In het weekend van 18 en 19 januari 2020 heeft Mandy Derksen aan de Nederlandse Kampioenschappen meegedaan. Op deze kampioenschappen deden zij en haar partner voor het eerst mee met hun nieuwe rout... Lees meer »

Nieuwjaarsbijeenkomst 24 januari 2019 bijzonder smaakvol.

Geschreven op

Donderdagavond 24 januari jl. togen onze deelnemers richting het Looveer in Huissen om aan boord te gaan van restaurantboot By Willem voor een geanimeerde nieuwjaarsbijeenkomst.Ook de sporters die... Lees meer »

Jordy Visser gaat voor een carrière als proftennisser

Geschreven op

Zijn droom:een grandslamtoernooi winnen Zijn voorbeeld: Rafael Nadal. Zijn naam: Jordy Visser Hans Schmeinck Bemmel Het eerste internationale toernooi zit er inmiddels op. Lees meer »

Under the Milky Way

Geschreven op

Geachte SOL-deelnemer, In aansluiting op onze vooraankondiging nodigt het bestuur van de Stichting Sport en Ondernemen Lingewaard u graag uit voor een bijzondere bijeenkomst op zaterdag 2 september... Lees meer »

Verrassingstocht 9 juni 2017 echt verrassend

Geschreven op

De weergoden waren ons op deze vrijdag gunstig gezind. Kwam voor de middag de regen nog met bakken uit de lucht maar in de loop van de middag kunnen we het zonnetje begroeten. Lees meer »

Bettine Vriesekoop enthousiast over tafeltennistalent

Geschreven op

Bettine Vriesekoop enthousiast over tafeltennistalent De Sol had in haar zoektocht naar jeugdsporttalent een tip gekregen over een paar zeer jeugdige talenten die al in een vroeg stadium van hun sp... Lees meer »

Avontuurlijke kookworkshop

Geschreven op

Kookworkshop verrassend Dinsdagavond 13 november 2012 zette een grote groep SOL - deelnemers de koksmuts op om door middel van een kookworkshop bij ’t Pannehuis in Huissen hun verborgen talenten te... Lees meer »

Barcelona Experiënce Weekend

Geschreven op

In het weekend van 17 en 18 oktober 2015 is SOL op bezoek geweest in Barcelona.Naast het bijwonen van een voetbalwedstrijd van FC Barcelona was er ruim voldoende tijd om de mooie en bijzondere stad... Lees meer »

Pitchen en proeven bijzonder geslaagd

Geschreven op

De bijeenkomst pitchen en proeven gehouden op dinsdagavond 8 december j.l. was bijzonder geslaagd. Een ruime opkomst zorgde voor een geanimeerde avond waarin we in afzonderlijke sessies kennis moch... Lees meer »

verslag tennisbijeenkomst

Geschreven op

Op vrijdag 16 mei 2014 heeft SOL weer een uniek sporttalent uit de gemeente Lingewaard gepresenteerd. Dit keer was het Jordy Visser, een uniek tennistalent,welke SOL in de komende tijd gaat onderst... Lees meer »

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden