Jeugdsport promoten binnen de gemeente Lingewaard

Wie is SOL

Wie is SOL Een plek waar ondernemen, sport en gezelligheid wordt samengebracht

Sol is geen businessclub in de klassieke zin van het woord. SOL is een stichting die tot doel heeft de jeugdsport binnen de Gemeente Lingewaard te promoten en op een hoger niveau te krijgen door middel van sponsoring. Daarom willen wij u als ondernemer uitnodigen lid te worden van de SOL om samen met ons dat doel te realiseren.

Hoe gaan we dat doel realiseren.

Er zijn veel raakvlakken tussen ondernemers en sporters. Kijk maar eens hoe zowel ondernemers als sporters opereren: het gaat om teamwork, leiderschap, het stellen van doelen, taakverdeling, scherpte, strategie, tactiek maar ook om een zeker opportunisme.

We vinden dat we een maatschappelijke positie moeten innemen binnen onze gemeentegrenzen. We zien de sport als belangrijke basis voor fysiek en geestelijk welzijn voor de jeugd en vinden dat het bedrijfsleven daar ook een bijdrage aan kan leveren.

Jaarlijks wordt er bepaald welke projecten, sporverenigingen of individuele sporters er gesponsord gaan worden door SOL. Daarnaast vragen we u mee te denken hoe we de sportieve prestaties van onze jeugd, zowel in teamverband als individueel, op een hoger niveau kunnen krijgen.

Verwacht geen politiek café, daar zijn andere businessclubs voor. Wij praten hooguit bij met de verantwoordelijke wethouder over sportzaken. Verwacht ook geen fiscale tips, behalve als het gaat om sportsponsoring.

Wat bieden wij u:

Een gelegenheid om elkaar te ontmoeten

  • tijdens sportwedstrijden.

  • tijdens periodieke, informele bijeenkomsten.

  • tijdens sportieve evenementen.

De mogelijkheid om uw eigen onderneming te presenteren

  • door middel van uw bedrijfsnaam op de website van SOL.

  • door het houden van uw bedrijfspresentatie op een SOL avond of op onze website.

  • door het ádopteren'van een sporter of sportobject met uw bedrijfsnaam daaraan verbonden.

Samengevat:

Sport en ondernemen Lingewaard wil samen met u de jeugdsport binnen de gemeente Lingewaard op een hoger niveau brengen en u in staat stellen uw netwerk van ondernemers binnen Lingewaard (maar ook daarbuiten) te vergroten. Maar bovenal is er sprake van gezellige ontmoetingen en enthousiaste ondernemers!


Dus word lid van Sport en Ondernemen Lingewaard. Het lidmaatschap bedraagt €425,- per jaar

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden