Jeugdsport promoten binnen de gemeente Lingewaard

Gezellige voetbalreis Mönchengladbach

Geschreven op

Op zaterdagmiddag 9 november 2013, zo rond de klok van kwart voor 3, verzamelde een kleine 50 voetbalenthousiastelingen zich bij de parkeerplaats bij de bank om met de bus richting Mönchengladbach... Lees meer »

Nieuw Vitesse trainingscomplex indrukwekkend

Geschreven op

Op de winterse vrijdagmiddag van 18 januari 2013 verzamelde een groot aantal SOL deelnemers zich op het in aanbouw zijnde trainingscomplex van de Arnhemse voetbalclub Vitesse op Papendal. Lees meer »

Nieuwsbrief januari 2013

Geschreven op

Nieuwsbrief oktober De vakanties zijn zo langzamerhand weer achter de rug en wij willen U middels deze nieuwsbrief weer even bijpraten over de SOL Nieuwe leden Harry Mattijsssen van Verfcentrum en... Lees meer »

Leerzame middag SOL op locatie

Geschreven op

Op een zonovergoten vrijdagmiddag verzamelde een flink gezelschap SOL- deelnemers zich in de vergaderzaal van De Bouwcombinatie Waalkoppel in Andelst voor een presentatie en excursie over de bouw v... Lees meer »

Boeiende presentatie Enrico la Cruz 23 april 2012

Geschreven op

Maandagavond 23 april waren een groot aantal deelnemers aanwezig in Best Western Hotel Haarhuis om getuige te zijn van de bekendmaking van een Lingewaardse jeugdsporter die SOL de komende tijd fina... Lees meer »

Eric Braamhaar boeit toehoorders

Geschreven op

Maandagavond 14 november kwam een groot gezelschap af op de presentatie van topscheidsrechter Eric Braamhaar. Naast de deelnemers van SOL waren uitgenodigd de sponsoren van de voetbalverenigingen R... Lees meer »

Geslaagde presentatie Synerlogic

Geschreven op

Vrijdagmiddag 14 oktober 2011 hadden een groot aantal SOL-deelnemers zich verzameld bij onze deelnemer Synerlogic voor een presentatie van Wim Polman met als onderwerp chemie en wat daar al zo bij... Lees meer »

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden