Jeugdsport promoten binnen de gemeente Lingewaard

Verrassingstocht 9 juni 2017 echt verrassend

De weergoden waren ons op deze vrijdag gunstig gezind. Kwam voor de middag de regen nog met bakken uit de lucht maar in de loop van de middag kunnen we het zonnetje begroeten.

Rond kwart over 4 werden de deelnemers hartelijk ontvangen bij Beide Zussen.  Na uitleg en instructie van de werking van de Solex werd bekendgemaakt waar de verrassingtocht ons zou brengen. Onze eerste tussenstop was bij het Grafisch Kabinet waar onze deelnemer Paul van Osch partner van is. Een ruimte die inspireert en ideeën doet opborrelen. In het kloppend hart van grafisch Arnhem presenteren belangrijke spelers uit de grafische wereld zich gezamenlijk aan iedereen die zich wil verrassen.

Vervolgens vertrokken we via het Rijn-Waal pad naar de Waaldijk in Bemmel voor en tussenstop bij Sprok Beach.  Vanaf het buitenterras hadden we een adembenemend uitzicht op  de Waal.

Van hieruit werd de terugreis aanvaard richting Huissen naar Beide Zussen waar we met een drankje werden ontvangen om vervolgens verrast te worden met een heerlijke maaltijd.

De after party was zoals te doen gebruikelijk bij de SOL weer uitermate gezellig en ongedwongen.

Het motto van SOL :een plaats waar sport,ondernemen en gezelligheid bij elkaar worden gebracht, was zeer zeker op deze verrassingtocht van toepassing.

Graag verwijzen we u naar bijgaande foto-inpressie.

Naar het overzicht

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden