Jeugdsport promoten binnen de gemeente Lingewaard

Verslag tennisbijeenkomst Jordy Visser 16 mei 2014

 Op vrijdag 16 mei 2014 heeft SOL weer een uniek sporttalent uit de gemeente Lingewaard gepresenteerd. Dit keer was het Jordy Visser, een uniek tennistalent,welke SOL in de komende tijd gaat ondersteunen om zijn sportieve droom waar te maken.

In Sportcentrum de Schaapskooi in Bemmel werd door Jordy een tennisclinic verzorgd voor de SOL-deelnemers. De bijeenkomst begon met een tennistoernooi waarbij Jordy elke 20 minuten met een andere speler een dubbel speelde. Naast de beginnende tennisser waren er gevorderde die probeerde Jordy zoveel mogelijk onder druk te zetten. De spelers kregen om de 20 minuten een rustpauze om weer energie bij te tanken.

Na afloop van het toernooi verzorgde Jordy de "prijsuitreikingā€  en presenteerde hij zich aan de SOL-deelnemers middels een PowerPoint presentatie. Hierin liet hij o.a. zien waarom hij gekozen heeft voor topsport en hoe hij dit combineert met zijn school het OBC in Bemmel. Ook gaf hij uitleg over zijn conditietraining.

Als afsluiting was er een BBQ met alle aanwezigen. Deze avond was weer bijzonder geslaagd. Er was gekozen deze keer voor een wat andere opzet waarbij de deelnemers ook zelf eens kennis konden maken met een sport door  actief te tennissen.

Kortom SOL deed haar slogan weer alle eer aan:  Een plek waar sport,ondernemen en gezelligheid  worden samengebracht.Wilt u Jordy Visser in de toekomst blijven volgen ,kijk dan op zijn site jordyvisser.nlInschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden