Jeugdsport promoten binnen de gemeente Lingewaard

Gezellige voetbalreis Mönchengladbach

Op zaterdagmiddag 9 november 2013, zo rond de klok van kwart voor 3, verzamelde een kleine 50 voetbalenthousiastelingen zich bij de parkeerplaats bij de bank om met de bus richting Mönchengladbach te vertrekken voor de bundesligawedstrijd Borussia Möchengladbach tegen de 1. FC Nürnberg.

Om precies 3 uur vertrok de bus en om het gezelschap al vast in stemming te brengen klonk er vanuit de luidsprekers Duitse stemmingsmuziek.Onder het genot van een drankje en een hapje was het einddoel voor ieders gevoel al snel bereikt. In de bus waren de toegangskaarten al uitgereikt voor de südkurve van het Borussia-Park.

We waren ruim op tijd zodat eenieder nog wat kon eten en drinken voor aanvang van de wedstrijd. De broodjes bratwurst, schnitsel en pommes frites alsmede het bier vonden dan ook gretig aftrek bij de diverse standjes rondom het stadion. Om half 7 vond de aftrap plaats in het met ruim 50.000 toeschouwers uitverkochte stadion. Alle SOL-deelnemers zaten bij elkaar en zo was het een leuke en sfeervolle wedstrijd welke eindigde in een overwinning met 3 – 1 voor Borussa Mönchengladbach. Voor de neutrale toeschouwer een enigszins geflatteerde uitslag waarbij het spel van 1. FC Nürnberg van trainer Gert-Jan Verbeek toch wel te kort werd gedaan.Na afloop togen we weer richting Huissen waarbij wij in de bus nog een afzakkertje konden nemen.

Ronde de klok van 23.00 uur waren we weer in Huissen waar blije en tevreden gezichten de bus uitstapten. Een aantal deelnemers hield vervolgens in Het Moment nog een uitgebreide wedstrijdbespreking tot in de kleine uurtjes.Al met al kunnen we terugzien op een leuke en gezellige voetbalreid van de SOL; een plek waar sport,ondernemen en gezelligheid bij elkaar worden gebracht.Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden