Jeugdsport promoten binnen de gemeente Lingewaard

Nieuwsbrief SOL juli 2011

Zondag 26 juni j.l. werd in Gendt de Thriathlon-Gendt gehouden waarbij onze sporter Evert Scheltinga als kanshebber voor de eindzege aan de start verscheen. De door SOL gesponsorde fiets werd voor het eerst in wedstrijdverband getest. En met succes want Evert werd glansrijk winnaar ondanks een voorbereiding die bij lange na niet optimaal was in verband met een net herstelde sleutelbeenbreuk opgelopen tijdens een trainingsstage. Vanaf een zonnig terras nabij het loopparcours waren diverse SOL-deelnemers onder het genot van een hapje en een drankje getuige van de sportieve prestatie van Evert. Na afloop van de wedstrijd kwam Evert met zijn broers nog even langs waarbij wij als SOL t.o.v. van het talrijke publiek hem nog even in het zonnetje hebben gezet.


Bezoek ook de website van de Triatlonbroers.nl

Onze site heeft inmiddels ook een ander jasje gekregen waardoor de gebruiksvriendelijkheid er duidelijk op vooruit is gegaan. Als extra attentiewaarde voor U als deelnemer wordt elke keer wanneer de pagina geladen wordt per tourbeurt een aantal bedrijfslogo’s zichtbaar gemaakt.

Wij zijn inmiddels bezig om medio september of daaromtrent weer een bijeenkomst te organiseren waar ondernemen,sport en gezelligheid worden samengebracht.

Nu de maanden juli en augustus weer voor de deur staan willen wij graag van de gelegenheid gebruik maken u allen een prettige vakantie te wensen.

Wij vertrouwen erop U met deze nieuwsbrief weer helemaal op de hoogte te hebben gesteld en hopen elkaar te zijnertijd weer te ontmoeten.

Bestuur SOL

Download nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden