Jeugdsport promoten binnen de gemeente Lingewaard

Nieuwsbrief SOL februari 2011

Geachte SOL deelnemer, Nu het jaar 2011 al weer een aantal weken onderweg is,willen wij U middels deze nieuwsbrief even bijpraten over de SOL. 

Na onze aftrap medio maart 2010 zijn gedurende het jaar bijna 30 ondernemers deelnemer geworden van de SOL. Voor een volledig overzicht verwijzen wij u graag naar onze website. 
Graag willen wij doorgroeien naar 40 zo mogelijk 50 deelnemers. Om dit te bewerkstelligen hebben wij inmiddels een acquisitiecampagne gestart om ondernemers hiervoor persoonlijk te benaderen. Heeft u als deelnemer een goede relatie die mogelijk de doelstelling van SOL een warm hart toedraagt,meldt dit dan aan ons via de email zodat wij de nodige stappen kunnen ondernemen. 

Ondanks natuurlijk de aanloopkosten die wij als Stichting gehad hebben zoals notariskosten,ontwerpkosten huisstijl en website hebben wij toch op basis van de resultaten over 2010 ruimte om wat sporters te gaan ondersteunen.Wij hebben hiervoor reeds de eerste contacten gelegd. Van het uiteindelijke resultaat zullen wij U uiteraard op de hoogte houden. 

Gedurende het jaar 2011 willen wij weer een aantal leuke bijeenkomsten organiseren waar ondernemen,sport en gezelligheid worden samengebracht. Onze eerste bijeenkomst staat gepland op 29 maart a.s. om 20.00 uur in 't Pannehuis te Huissen. Onze deelnemer Andre Kwakernaat van Twinfield International zal die avond een presentatie verzorgen met als titel: Everything under control; you drive to slow 
In deze moderne tijd van social media een hot item. Andre is een autoriteit op dit gebied die zijn sporen in binnen- en buitenland verdiend heeft. Wij zullen U binnenkort nader informeren, maar noteer deze datum alvast met stip in uw agenda. 

Wij vertrouwen erop U met deze nieuwsbrief weer helemaal op de hoogte te hebben gesteld en hopen elkaar binnenkort weer te ontmoeten. 

Bestuur SOL Paul Zaat,

voorzitter

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden