Jeugdsport promoten binnen de gemeente Lingewaard

Geslaagde presentatie Synerlogic

Vrijdagmiddag 14 oktober 2011 hadden een groot aantal SOL-deelnemers zich verzameld bij onze deelnemer Synerlogic  voor een presentatie van Wim Polman met als onderwerp chemie en wat daar al zo bij komt kijken.

Na inschrijving in het bezoekersregister dat om veiligheidsredenen een must is bij een dergelijke onderneming, werd onder het genot van een kopje koffie eventjes weer bijgepraat.Zo rond de klok van half 4 volgde een zeer interessante presentatie door Wim en zijn collega over het al genoemde thema. Vele facetten over chemie en veiligheid passeerde de revue.Er ontstond een levendige communicatie over en weer met de toehoorders. Menigeen heeft er wat van opgestoken en waren verast over de wereldomvattende activiteiten van Synerlogic  en haar dochterondernemingen.

Na de presentatie toog het gezelschap gehuld in witte jassen en veiligheidsbril het fabriekscomplex in om alles met eigen ogen te kunnen aanschouwen. Voorwaar weer een ander leerzaam moment. Tegen zessen toog de deelnemers richting restaurant van de Valk voor een gezellig etentje.Al met al een bijzonder geslaagde en gezellige meeting waarbij een aantal deelnemers tot in de kleine uurtjes zijn blijven hangen.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden