Jeugdsport promoten binnen de gemeente Lingewaard

Boeiende presentatie Enrico la Cruz 23 april 2012

Maandagavond 23 april waren een groot aantal deelnemers aanwezig in Best Western Hotel Haarhuis om getuige te zijn van de bekendmaking van een Lingewaardse jeugdsporter die SOL de komende tijd financieel gaat ondersteunen.
Deze avond was in nauwe samenwerking met het bestuur van Boksvereniging Arnhem Zuid (BVAZ) georganiseerd.

Een afvaardiging van bestuur,leden en sponsoren van BVAZ waren eveneens aanwezig. Meervoudig Olympische medaille winnaar Arnold Vanderlyde gaf zijn medewerking aan deze bijeenkomst.
Ruim voor achten kwamen de eerste deelnemers de bar van Haarhuis binnen om onder het genot van een kopje koffie elkaar weer even bij te praten. Na opening door Paul Zaat en een welkomstwoord van de directie van Haarhuis toog het gezelschap naar de presentatieruimte om te gaan luisteren naar het boeiende verhaal van Arnold Vanderlyde.

Voor die tijd gaf onze sporter Evert Scheltinga een kleine evaluatie van de stappen dien hij het afgelopen jaar heeft gezet om zijn Olympische droom waar te maken. Vervolgens kwam Arnold Vanderlyde aan het woord en vertelde hoe hij als jeugdsporter ook zijn droom had verwezenlijkt om naar de Olympische Spelen te gaan.

In zijn verhaal zag hij overeenkomsten met onze nieuwe jeugdsporter,bokstalent Enroco la Cruz, om zijn doel te bereiken. Dit 18-jarige bokstalent gaat SOL in de komende tijd ondersteunen in nauwe samenwerking met het bestuur van BVAZ.Arnold Vanderlyde was zeer enthousiast. Enerzijds over het initiatief van SOL om de bokssport weer op de kaart te krijgen en anderzijds omdat hij Enrico kende en hem als zeer talentvol acht om zijn doel te bereiken.

Na afloop van de presentatie,waar de media in ruime mate vertegenwoordigd was,kon eenieder met Arnold op de gevoelige plaat worden vastgelegd.In de bar van Haarhuis was het bij de netwerkborrel nog bijzonder gezellig.

Hieronder een impressie van de avond


Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden