Jeugdsport promoten binnen de gemeente Lingewaard

Aandachtig gehoor voor Theo Bos

Op 7 juni j.l. was Theo Bos ,hoofdtrainer van Vitesse te gast bij Stichting Sport en Ondernemen Lingewaard (SOL). Naast de reeds bestaande deelnemers had het bestuur van SOL ook een aantal bedrijven uitgenodigd om naar Sport- en Ontmoetingscentrum Cafe ”de Kuul” Huissen te komen om naar de presentatie van Theo Bos te luisteren.

Na het inloophalfuurtje waar onder het genot van een kopje koffie de bestaande contacten werden verstevigd en nieuwe contacten tussen ondernemers werden gelegd, opende voorzitter Paul Zaat de avond. Hierbij keek hij nog even terug op de afgelopen periode van de Stichting Sport en Ondernemen Lingewaard. Hij benadrukte nogmaals dat de insteek van SOL is om de jeugdsport met ambitie binnen de gemeente Lingewaard op een hoger plan te brengen. 

Vervolgens was het de beurt aan bestuurslid Theo Lentjes om met een interactieve quiz de aanwezigen te testen op hun kennis wie Theo Bos nu eigenlijk is.

De presentatie van Theo Bos kon hierna beginnen. Een aandachtig gehoor luisterde met volle aandacht naar de hoofdtrainer van Vitesse. Hij legde uit hoe zijn werkwijze bij Vitesse was,hoe zijn doelstellingen werden geformuleerd en hoe hij deze in samenspraak met zijn selectie probeerde te bereiken. Uiteindelijk met de insteek om beter te worden en wedstrijden te winnen .Als afsluiting van zijn betoog gaf Theo aan graag vanuit de zaal vragen te willen beantwoorden. Hier werd veelvuldig gebruik van gemaakt,waarbij de oprechte antwoorden van de presentator op soms bijzonder lastige vragen van de aanwezige ondernemers bijzonder op prijs werd gesteld. Een daverend applaus was het sluitstuk van een uitstekend verhaal van Theo Bos.

Hierna was er nog een informeel samenzijn waar eenieder nog even onder het genot van een hapje en een drankje kon napraten 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en koopavonden